Online jaarprogramma: Over het leven

Ontdek je pad naar persoonlijke groei en professionele vaardigheden!
Welkom bij de Academie Katelijne Vermeulen

Dompel je onder in een reis van zelfontdekking en professionele ontwikkeling met onze Onlineopleiding “Over het leven.”

Bij de Academie Katelijne Vermeulen streven we ernaar om een heldere en ondersteunende omgeving te bieden waarin personen en professionals succesvol kunnen gedijen.

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is uitermate geschikt voor:

5
Personen die vastberaden zijn om persoonlijk te willen groeien, maar geen extra verplichtingen meer willen, maar de vrijheid willen behouden om te studeren wanneer men dat zelf wil en in eigen tempo.
5

Hulpverleners die op zoek zijn naar een verdiepende aanvulling op hun Toolkit en een dieper begrip van hun cliënten willen ontwikkelen. En ook de zelf willen kiezen, wanneer te studeren.

Wat kan je verwachten?

Onze Online Opleiding “Over het leven” omvat een uitgebreid scala aan onderwerpen, verdeeld over vier belangrijke onderdelen over het bestaan als mens:

 

Deel 1: Het zelf

Enkele hoofdstukken hierin zijn, essentiële aspecten van zelfbehoud, verlangens en zelfvoldoening, zelfbepaling, zelfacceptatie, zelfexpressie, zelfbespiegeling, zelfkennis, zelfcompassie en introductie in filosofisch denken.

Deel 2: Het leven

Een greep uit hoofdstukken zijn, jouw uniciteit, tijdlijnen, de verschillende facetten van je geboorte en opgroeien als kind, trauma’s, verdieping in relaties en de karakterstructuren.

Deel 3: Het systeem

Enkele systemische hoofdstukken zijn, jouw lichaam, jouw ouders op je schouders, familierelaties, maken van jouw genogram, ordening binnen familieverbanden en het systemisch geweten.

&

Deel 4: De toekomst

Belangrijke hoofdstukken zijn, omgaan met rouwprocessen, kernvragen en kern klachten, luisteren naar je innerlijke stem, tafelopstellingen doen, en wetmatigheden binnen systemen. En uiteraard uitgebreide informatie over Systemisch Werken.

Elk van de 40 hoofdstukken wordt afgesloten met uitdagende en verhelderende oefeningen. 

Bij deze opleiding is inbegrepen:

5

18 maanden toegang tot toelichtende video’s en hypnotische podcasts om jouw leerervaring te verdiepen binnen de Academie Katelijne Vermeulen.nl. Komende periode worden nog nieuwe actuele video’s en podcasts toegevoegd.

5

Kosteloos 3 livedagen met Katelijne Vermeulen in onze leslocatie te Apeldoorn.

5

Verder, gedurende een jaar maandelijks (m.u.v. juli, augustus en december) een Zoom gedurende 1 uur voor persoonlijke interactie met Katelijne en ondersteuning.

Neem de Eerste Stap naar de beste versie van jezelf.

Schrijf je vandaag nog in en begin aan een transformerende reis naar persoonlijke groei en professionele excellentie. Laat ons jou ondersteunen bij het verwezenlijken van jouw potentieel en het bereiken van je doelen.

Het team van Katelijne Vermeulen staat klaar om je te verwelkomen op deze opwindende reis van zelfontdekking en groei.

Online jaarprogramma: Over het leven

5

Deelname prijs: Online-opleiding “Over het leven” en 18 maanden toegang tot de Katelijne Vermeulen Academie, inclusief de extra’s, 3 livedagen en maandelijkse Zoom bedraagt vandaag € 1.476,-. Of betaal € 123,- per maand in 12 termijnen.

Inclusief 21% BTW