Live dag Systemische Dynamieken

Ontdek de kracht van Systemisch Werken.
Meer info over de live dag

Alles wat niet bewust is gemaakt in het systeem, zal als lot door iemand ontvouwd worden.

De kracht van de liefde in het systeem.

Wil jij diepgaand inzicht krijgen in de verborgen dynamieken die jouw leven en relaties beïnvloeden?
Wil jij leren hoe jij jouw blokkades kunt doorbreken en meer harmonie kunt creëren
in alle aspecten van je leven?

Dan is deze live dag Systemische Dynamieken zeker iets voor jou! Want (vaak een familie) opstelling geeft zonder veel woorden inzicht in wat een onbewuste oorzaak is van jouw gedrag, belemmeringen, patronen of wensen.

Deze dag wordt geheel verzorgd door Katelijne Vermeulen.

Wat mag je verwachten tijdens deze dag?

5

Een diepgaande verkenning:

Tijdens deze live dag duiken we diep in de wereld van het systemisch werken. Je leert de essentie begrijpen van familiedynamieken, verborgen patronen en onbewuste loyaliteiten die jouw leven beïnvloeden. Door dit te doorzien en bewustwording te creëren, kun jij je blokkades doorbreken en de weg vrij maken voor positieve veranderingen.

5

Interactieve oefeningen:

Tijdens deze live dag zullen we werken met interactieve oefeningen en opstellingen. Jij zult de kracht van het werken met representanten ervaren en de energie en bewegingen in het systeem zien.

5

Praktische tools en technieken:

Je krijgt praktische tools en technieken aangereikt om systemisch werken toe te passen in je dagelijks leven. Of het nu gaat om persoonlijke relaties, familierelaties, familiezaken, loopbaanontwikkeling, of het versterken van teams, deze vaardigheden zullen je helpen om diepgaande inzichten te krijgen en effectieve oplossingen te vinden.

5

Verbinding met gelijkgestemde deelnemers:

Jij zult de kans krijgen om te verbinden met gelijkgestemden, waardoor je de kracht van een groepsverbinding kunt ervaren.

Wie is Katelijne Vermeulen?

Met mijn jarenlange ervaring en expertise op het gebied van systemisch werken, regressie en hypnotherapie, bied ik een unieke holistische benadering om verborgen patronen en dynamieken in je leven te verkennen en herkennen.

Steeds weer blijf ik me ontwikkelingen in het vakgebied, zodat ik jou de beste begeleiding kan bieden met gebruikmaking van de nieuwste ontwikkelingen.

Het belangrijkste voor mij is een veilige ondersteunde omgeving te creëren waarin eenieder zich kan en mag openstellen en kwetsbaar mag zijn.

Met mijn diepgaande kennis en praktische benadering wil ik jou graag meenemen in jouw reis van groei en ontwikkeling.

Investeer in jezelf en je relaties!

En praktisch:

5

Datum: 21 oktober 2023 (helaas is deze editie volgeboekt schrijf je hier voor een wachtlijst).

5
Locatie: Landgoedhotel Villa Vennendal, Vennenpad 5 te Nunspeet.
5
Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur.
5
Toegang: € 99,00 (BTW vrijgesteld)
Inclusief: Lunch, koffie, thee en water.
5

We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen.

Het lot bepaalt welke opstellingen op het podium worden gepresenteerd en uitgewerkt.

Voor toeschouwers en representanten is deze dag leerzaam genoeg om de eigen dynamieken te onderzoeken. Eenieder krijgt vele voorbeelden te zien en er worden voldoende handvatten aangereikt om in eigen omgeving te starten met een eenvoudige opstelling.

Meld je vandaag nog aan voor de live dag Systemische Dynamieken en ontdek de verborgen krachten die onderhuids in elk systeem werkzaam zijn.