“Ik ben erg enthousiast over de opleiding systemisch begeleider van Katelijne Vermeulen, waarin de combinatie van systemisch werk en geboortepatronen werkelijk goud blijkt te zijn. De kennis, informatie en werkvormen die Katelijne met ons deelt, zijn van onschatbare waarde in ons vakgebied ‘geboortepsychologie’.

Katelijne is een bevlogen en uiterst kundige trainer, een soort levende wikipedia op het gebied van systemisch werk, regressie, hypno, (familie)opstellingen en meer.

Wat mij bijzonder aanspreekt, is haar nuchterheid en vermogen om mij aan te zetten tot diepere reflectie. Ze neemt me mee op een reis van ervaring en gevoel, waardoor de lesstof op een diep niveau binnenkomt. Katelijne haar manier van lesgeven is prettig en professioneel, waarbij ze de behoeften van elke deelnemer in de groep in acht neemt en tegelijkertijd de inhoud van de opleiding bewaakt.

De opleiding is een absolute aanrader voor iedereen die zijn kennis wil verbreden en verdiepen. Wat deze opleiding zo waardevol maakt, is dat je direct de geleerde methodes en werkvormen kunt toepassen in je eigen werk. Katelijne reikt concrete en praktische tools aan waarmee je meteen aan de slag kunt. Ik ben enorm dankbaar voor deze leerervaring en kan de opleiding van Katelijne Vermeulen van harte aanbevelen.”

Marjella Duiker

“Na een diversiteit aan opleidingen die ik volgde en 30 jaar therapeut zijn had ik sterk de behoefte aan verdiepende, professionele bijscholingen die mij zouden uitdagen. Al jaren volgde ik Katelijne van een afstandje en momenteel zit ik in mijn tweede opleiding bij haar.

No nonsense, eerlijk, transparant, professioneel, ondersteunend, verdiepend en zeer praktisch toepasbaar.
Systemisch werken in de breedste zin van het woord.

Ik ben haar dankbaar voor haar constante inspiratie en toewijding.”

Carla

“Lieve, wijze Katelijne De MDT-opleiding was voor mij een 3 jaar durende multidimensionale reis. 3 jaar lang kon ik onder jouw bezielende leiding schatten verzamelen in de poly energetische schatkist. In de schatkist vond ik schaduwdelen van mezelf, puzzelstuk na puzzelstuk werd zo de puzzel die ik ben steeds completer.

Tijdens de reis verbond ik mijn hart en mijn hoofd en werd ik één. Alle puzzelstukken reeg ik aan mijn rode draad: “ik sta er alleen voor”. Na 3 jaar ben ik niet langer eenzaam, maar een-saam!

Ook ontwaakte in mij een rebels kind dat mijn aangepaste kind wist te bevrijden. Daardoor groeiden er vleugels op mijn rug. Krachtige witte vleugels die me in staat stellen vrij te zijn, ongehinderd door oordelen, overtuigingen en glazen plafonds.
Met mijn MDT-diploma op zak vervolg ik mijn reis op zoek naar verdieping en ontwikkeling. Tijdens mijn levensreis zal ik delen en inspireren, zodat anderen in mijn licht hun eigen puzzelstukken kunnen vinden.
Dankjewel Katelijne dat jij mijn spiegel, inspirator, mentor en sparringspartner was!”

Student